“How Far I’ll Go”, de Disney, interpretada dins l’aigua. Relaxa’t i somia.

Qui no ha vist mai tocar un piano? És una pregunta que no aporta cap sorpresa, però, i si el piano i el pianista estan dins de l’aigua?

26829817_10216024882921888_172939357_o

Fragment del vídeo, enregistrat a Finlàndia

Doncs és el que passa en aquest vídeo, on un pianista va veure en un abocador, un piano de 104 anys, que anava a ser desmuntat per a convertir-se en llenya i va decidir quedar-se’l, restaurar-lo i traslladar-lo al mar en Finlàndia.
Allí va interpretar la cançó “How Far I’ll Go”, de la banda sonora de la pel·lícula de Disney “Vaiana” (títol a Espanya, ja que a la resta de països s’anomena “Moana”). Els compositors de la banda sonora són Mark Mancina (va treballar en “El Rey León”), Lin-Manuel Miranda i Opetaia Foa’i.
El més complicat va ser mantenir les cordes dels baixos seques i tocar el piano en les fredes aigües finlandeses. Al final del vídeo podeu veure també una seqüència on s’aprecia la tasca d’afinació del piano.

Espere que gaudiu d’aquesta cançó interpretada en un meravellós paisatge.

Si t’ha agradat, recorda que pots seguir el blog a la pàgina oficial de Facebook i a Instagram!