AGENDA MUSICAL DEL CAP DE SETMANA. DEL 21 AL 23 D’OCTUBRE DE 2016

Dissabte 22

A partir de les 22:00h al Pavelló Multifuncional Victor Cabedo d’Onda, concert de grups valencians, encapçalats per La Raiz, que realitzarà el seu últim concert d’aquesta gira a Castelló després d’haver passat per els festivals més importants d’Espanya. També pujaran a l’escenari La Ranamanca, Auxili o Mash Masters.

L’entrada està permesa a tots els públics, però els menors de 14 anys hauran d’acudir acompanyat dels seus pares o tutor legal.

cartell-definitiu

Per al concert s’ha realitzat un vídeo molt bonic titulat #AgujetasDeFelicidad,
enregistrat íntegrament en Onda i ens diu que “la música estimula la felicitat, i , si es compartix, es multiplica”.

Diumenge 23

A les 19:30 i a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, concert de la Film Symphony Orchestra. Dirigida per Constantino Martínez Orts interpretaran bandes sonores de pel·licules molt conegudes.

Sonaran per primera vegada a Espanya títols com Star Wars VII: El despertar de la fuerza o Los Odiosos 8, tots dos nominats als premis Oscar 2016 a la millor banda sonora. També interpretaran entre moltes altres, les bandes sonores de Conan El Bárbaro, Cinema Paradiso, El Caballero Oscuro, Harry Potter, La Lista de Schlinder, Silverado o Psicosis .

imagen8112g